Jó néha valami frisset, valami egyedit látni a tuningok tengerében. Talán a szokottól egy hangyányit eltérő színével ilyen ez a BMW F10 M5 is, amelyet a Vorsteinernek köszönhetünk. A katonai járműveket idéző zöld árnyalat mellé már aligha kellenek kiegészítők, hogy feltűnőbbé varázsolják a szigorú M5-öst.

A-Military-Green-BMW-M5-With-Vorsteiner-Aero-Wheels-Installed-1A Vorsteiner VRS aero csomagja magában foglalja az első lökhárító alá integrált szénszálas légterelőt és a diszkrét hátsó szárnyat is. A tulajdonos azonban nem állt meg ezeknél az apró kiegészítőknél. A Vorsteiner V-FF105 felnik, pedig ha lehet, még tovább fokozzák az aszfalthoz szögezett vadászgép jellemét. Alig kellett hozzányúlni a hamarosan kifutó M5-ös BMW-hez, hogy egy igazán dögös gépet varázsoljanak belőle.A-Military-Green-BMW-M5-With-Vorsteiner-Aero-Wheels-Installed-2

A jelenlegi M5-ös BMW már éppen leváltásra érett, hiszen 2011 óta van piacon és már megérkezett a következő generációs 5-ös BMW is. 4,4 literes biturbó V8-as motor hajtja, ami alapesetben 560 lóerős, de az M5-ös évfordulós kiadásában már 600 tagúra emelték a ménest, a következő modell pedig ennél is tovább fog menni majd, cserébe örökké száműzik majd a kéziváltót és készül majd összkerékhajtású verzió is.