A BMW ekkoriban igencsak kapható volt a furcsa limitált kiadásokra, hiszen akár egy kereskedői indíttatásra is képes volt hajmeresztően kis szériában is autót gyártani még egy olyan abszolút ritkaságból is, mint a 891 darabban készült E34 M5 Touring.

Aki ebből a kézműves remekműből egy igazán nagy ritkaságra vágyik, az keresse az olasz piacra készült Elekta kiadást, melyet csupán két színösszeállításban vásárolhattak meg és mindössze 20 példány készült belőlük. A képen szereplő British Racing Green színű és mogyoró barna Nappa bőr belsejű kombináció mellett választható volt ezüst metálban, amihez kék belső járt.

Természetesen ebben az esetben gazdagon bántak a nemes anyaggal, így a műszerfalra, az ajtókra és a középkonzolra. Az Elekta kiadás háromküllős sportkormányt kapott, a stílusos megjelenéshez Shadowline fekete ablakkeretek és tetősín járul hozzá. A felszereltség része volt még a dupla napfénytető, az igényesebb hifi rendszer, automata klíma és levegőkeringető, fényszórómosó és fém váltógomb a sorszámozott modellekben.