Vajon mit tud majd az M4 CS?

Már rég pletykálnak egy újabb BMW M4 verzióról, ami a 450 lóerős M4 Competition és az 500 lovas M4 GTS közé érkezik majd, de egészen eddig képet nem láthattunk róla. Most viszont rendkívül kis méretben és rettentő rossz minőségben kapták le a gyári fotózás alatt a legújabb M-es modellt. Állítólag a DTM pilóta Augusto Farfus hajtotta meg Kaliforniában a gépet.

bmw-m4-cs-1A típus az M4 CS nevet kapja majd, ami igencsak jól hangzik, hiszen korábban legendás modellek viselték büszkén ezt a két betűt, ami jelen esetben a Competition Sport-ot takarja. A változások aprók, de világosan jelzik, hogy egy keményebb autóról van szó. Szolid szárny a csomagtartón és splitter az első lökös alatt, valamint a GTS-ről származó OLED hátsó lámpák és motorháztető jellemzi majd az M4 CS-t kívülről. Na, meg a fekete M Performance könnyített alufelnik. A technika nem sokban változik, a nagyobb teljesítmény mellé keményebb futómű, áthangolt váltó és engedékenyebb elektronikai segédletek párosulhatnak majd.

BMW-M4-CS-leak-2-750x500

Hogy mikor mutatkozik be, azt egyelőre nem tudni, annyit árultak el, hogy a hamarosan megrendezésre kerülő Genfi Autószalonon még nem láthatjuk a CS-t.