A híres neves japán 3D Design tuning cég az X6-ot is kezelésbe vette és a fekete szépséget új ruhába öltöztette. Az első légterelő az oldal szoknya és a hátsó díffúzor, de még a csomagtér fedélen helyet kapó apró légterelő is szénszálas anyagból készült. Ez az Aero Pack ha lehet ilyet mondani, visszafogottan emeli az agresszív vonásokat egy még magasabb szintre. Igaz a fekete festése nem olyan hivalkodó, mint a Lumma által tuningolt bestiális belső sávi ragadozónak, de a konszolidáltabb külső olykor kifizetődő.

3D-Design-BMW-X6M-9

A felni méretre azonban nem lehet panasz, itt is 22”-os kerekeken gurul a hatalmas test. A kizárólag X6 és X5 modellekhez kapható, 2 tónusú festésű felni hatalmasat dob az autó megjelenésén. A dizájnos felnik viszont megkövetelik, hogy ültessék a kocsit. Ezért 35mm-el lejjebb került a has magassága a városi terepjárónak. Az egyedi 100mm átmérőjű 4-es kipufogóvég nem csak a kinézetet, de a hangzást is javítja.

3D-Design-BMW-X6M-11

A motortérbe nem piszkált a 3D Design, így maradt a 4,4 literes duplaturbós 575 lóerős motor, a 750 Nm nyomatékkal. Ez a teljesítmény a 2,5 tonnás behemótot 4,2 másodperc alatt juttatja a 100-re 0-ról, a végét pedig elektronika szabályozza 250-re.

3D-Design-BMW-X6M-24