Igazi E46-ritkaság bukkant fel a HaHu-n: Alpina B3 S Cabrio

Itthon rettentő ritkán fordulnak elő valódi Alpina kezelésen átesett BMW-k, különös ünnep az a kék-fehér szívnek, ha forgalomban lát egyet elsuhanni a jellegzetes aerodinamikai elemekkel és sokküllős felnikkel felszerelt, az M-es BMW-ket megszorongató erőt rejtő bajor gépből.NévtelenOlykor a használtautó.hu végtelen hirdetési kínálatában is érdemes keresgélni, mert a jelenleg hat darabos Alpina felhozatalban akár olyanokra is akadhat az ember, mint ez a pöpec ezüst Alpina B3 S Cabrio, mely 235 ezer kilométerrel az órájában is igazán gusztusos darab.Névtelen2A szolid ezüst színt az Alpinára jellemző csíkok és a szürke felnik dobják fel, az első lökhárító azonban a gyári M-csomagos verzióéra cserélődött az idők során a 21/296-os számú darabon. Innen is látható, hogy nem csak kis hazánkban, de általánosságban véve is igazi ritkaságról beszélünk. Ezt apró plakett is igazolja a műszerfal jobb oldalán.

A B3 S gépházteteje alatt 3 346 köbcentis sorhatos motor dolgozik 307 lóerős teljesítménnyel és 362 Nm-es csúcsnyomatékkal. Mindez pedig elég volt ahhoz, hogy a kabriót 6,6 másodperc alatt lője ki 100 km/órás sebességre. Az autópálya belső sávjában pedig néhány esetben igazi ütőkártya lehet a 259 km/órás végsebesség.

A hirdető jóvoltából ráadásul nem maradunk indítós videó nélkül sem, hiszen egy ilyen sorhatos hangja mindig kellemes a BMW bolond szívének:

A hirdetést itt találod!