Egy ilyen csúcskivitel tulajdonosa a legritkábbak között is egyedit kap majd, és szinte garantált, hogy pár évtized múlva még többen megnézik majd, mint manapság.

Az exkluzív fényezéseknek, a szénszálból készült kiegészítőknek, a kontrasztos öltésekkel varrott bőrözéseknek és egy sor rendkívüli részletnek köszönhetően igen kívánatos álomgép kerekedett az eddig sem mindennapi M6-ból.

A Competition Package 600 lóerő maximáliBMW-M6-Coupe-Competition-Edition-i03-1600 BMW-M6-coupe-Competition-Edition-103-876x535 M6 Competition Edition (1)s teljesítményt és 700 Nm csúcs forgatónyomatékot présel ki az M TwinPower Turbo technológiával dolgozó, 4.4 liter hengerűrtartalmú V8-as benzinmotorból, amely az M Driver’s csomaggal kiegészítve egészen 305 km/órás végsebességig gyorsítja fel a BMW M6 Coupé-t.

A kivitel kétféle külső fényezéssel rendelhető meg: Alpine White alpesi fehér ésAustin Yellow aranysárga-metál színben. Az Alpine White fényezéshez látványos, BMW M-színekben pompázó versenycsíkokat is kínál a BMW amivel az BMW M6 GT3 versenyautó színösszeállítását és motívumait idézi.

A különleges kivitel erőtől duzzadó énjét mindemellett olyan apró kiegészítők is alátámasztják, mint a feketére krómozott hűtőrács-keret és lamellák, ajtókilincsek és oldalsó kopoltyúk, vagy a szénszálas visszapillantó-házak. Az ugyancsak szénszálból készült hátsó légterelő szárny és diffúzor a légellenállás csökkentését és a leszorítóerő növelését szolgálja.