Sokan nem tudják, de pár hónappal ezelőtt már idehaza is elérhetővé vált a BMW magyar nyelvű online-shopja, amelyben A-tól Z-ig mindent megtalálhat az, akinek a sorhat nem egy szabásmintát jelent.

Igen a bmwlifestyle.hu egy webshop, amilyenből van már sok – gondolhatná a laikus és legyintve továbbkattint. Ez azonban nem teljesen igaz, hiszen eddig, idehaza nem volt elérhető ilyen formában a teljes kínálat, melyben több ezernyi cikkszám alatt a márka összes – webshopon keresztül rendelhető – tétele szerepel. Az, hogy 2-4 nap alatt a házhozszállítás is megoldott, valamint az, hogy a legkézenfekvőbb- és egyszerűbb biztonságos fizetési módszerekkel lehet rendezni a számlát (Simple Pay, PayPal, utalás) egyszerűen elérhetővé teszi mindenki számára, aki (nem csak) a közelgő ünnepek alkalmával meglepetést és stílusos ajándékot keres.

lifestyle02Hogy ez mi lesz, az szinte csak a képzeleten múlik, hiszen a Puma által gyártott férfi-női- és gyermekruházati cikkektől kezdve (a Puma a BMW hivatalos beszállítója és garanciája a remek minőségnek) az egyedi Mont Blanc töltőtollakon és kiegészítőkön át a gyermekkerékpárokig minden megtalálható benne.

lifestyle03Ami mégis megkülönbözteti a többi hasonló online-shoptól, az az eredeti BMW tartozékok-cikktörzs, ahol típus szerint választhat mindenki kedvére tetőboxot, tárolási rendszert vagy akár típusazonos takaróponyvát és tucatnyi más kiegészítőt is az autójához. Természetesen a gyári biztonsági rendszerek (gyerekülés, ISOFIX, kommunikáció és multimédia) is elérhető itt.

lifestyle06Külön cikktörzs foglalkozik a készre szerelt téli kerekekkel, felnikkel és abroncsokkal és aki azt hinné, hogy ezek a gyári, új kiegészítők aranyárban mérődnek, mert a szalonban azt látták nos, azok kellemesen meglepődnek, hiszen felnire-abroncsra lebontva már kiderül, hogy egy remek ár/érték arányú ajánlatról van szó.

lifestyle08De ez még nem minden. Az igazán hardcore rajongók és azok, akik szeretik autóik határait feszegetni sem maradnak hoppon, hiszen a BMW Performance és M Performance kiegészítők és alkatrészek nekik készültek. Itt nem csak a beltéri elemek (karbon betétek- és kiegészítők, multifunkciós sportkormányok) találhatóak meg, hanem a funkcionális külső (diffúzorok, lökhárítók) kiegészítők, ahogy a nagyteljesítményű fékrendszerek és futómű is.

lifestyle07A bmwlifestyle.hu-val nem csak autójának adja meg, ami jár, hanem mindenkinek, akinek szívéhez egy kicsit is közel áll a márka, mely oly sok legendát adott már az autótörténelemnek.

A jövő héten pedig tippeket is adunk a karácsonyi bevásárláshoz.