Ugyan a BMW Csoport formatervezőinek munkáját továbbra is a vezető formatervező Adrian van Hooydonk fogja össze, a bajorok főbb modelljeinek vonalaiért ezentúl Jozef Kaban felel, a Motorsport részleg és a BMW i modellekért pedig Domagoj Dukec.

A szlovák származású, 44 éves Jozef Kabaň korábban a Volkswagen csoporton belül töltött be pozíciókat, a nevéhez köthetőek a ma ismert Škoda modellek, de még a Bugatti Veyron is. Az M és BMW i márkákért felelős Domagoj Dukec már 2010 óta dolgozik a bajoroknak.Designchef-Jozef-Kaban-02

“Nagyon várom már a közös munkát, hiszen Jozef Kabaň és Domagoj Dukec is hatalmas tapasztalattal, veleszületett tehetséggel és innovatív látásmóddal vezeti be a BMW Group márkáinak és modelljeinek formanyelvét az előttünk álló jövőbe” – nyilatkozta Adrian van Hooydonk.

Karim Habib távozásáról visszafogottan nyilatkozott: “Természetesen tiszteletben tartjuk Karim Habib döntését és sok sikert kívánunk neki az új elképzeléseihez.”

Végül pedig itt egy BMW 3.0 CSi, a sokak által a legszebbnek tartott BMW, hogy Jozef érezze, hogy magasan van a mérce:BMW-3-0-CSi-1640_21